25 d’abr. 2007

Cap de Setmana Cultural

Aquest darrer cap de setmana hem realitzat tot d'activitats culturals.

El Divendres (20 d'Abril) vàrem començar les activitas culturals amb el teatre. Vam veure "Impro-Fighters", una obra de teatre on l'estrella és la improvització. És com un concurs, on cada setmana participen 4 actors diferents, i el públic va puntuant la seva actuació, de manera que a final de temporada n'hi ha un sol campió.

L'obra va ser molt divertida. És presentada per Vito, un personatge... molt peculiar!!! Realment un gran presentador de concursos... de vegades em semblava estar participant en el programa de "Perseguido" ;-)... però no per la violència del contingut... sinó per la interacció presentador-públic. Aquest actor em sona d'haver-lo vist en algun anunci (no recordo quin), i algun programa-concurs de la TV.

Els personatges que van lluitar aquesta setmana van ser, per ordre d'aparició: "El Fugas", Kassandra, Marijuana Malaspulgas (37 dies sense dutxar-se) i El Toro Loco!!!

Dissabte a la tarda vam anar al Palau Falguera (St. Feliu de Llobregat), on el Jordi participava en el concert de l'escola on va a tocar la guitarra. Vam disfrutar de peces clàssiques de Mozart, entre d'altres, i un concert de Queen.

Ja aniré pujant fotos i vídeos del concert.

Jordi, encara ens has de pagar una birra, que el concert no ens va agradar :-D!!!

Etiquetes de comentaris: , , , ,