16 d’abr. 2007

Visita Oficial

El passat Dissabte, 14 d'Abril, el Ministre de Ciència i Tecnologia, Eduard Bertran, va fer una visita oficial a l'escola científica...

Bé, la notícia és ficció... El cert és que ja hem començat a fer els preparatius per la gran obra que, finalment, estrenem el 16 de Juny (Bé!!! Podré seguir les curses de motociclisme del 8, 9 i 10 de Juny a Montmeló sense cap problema!!! Espero...).

Les primeres accions que hem dut a terme consisteixen en preparar el material àudio-visual que es presentarà al llarg de l'obra de teatre. Per si encara no us ha quedat clar, el títol de l'obra és "La ciutat es desperta radiant".

Entre el material àudio-visual que prepararem, tenim una gravació dels diferents ministres. El resultat d'aquesta gravació s'hi anirà mostrant com un reportatge en un dels programes que es fan, on es fa una introducció de cadascú dels ministres (escena 3 acte I).

Aquest Dissabte hi havíem de gravar el Primer Ministre (el Salva) mentre gaudeix d'un esplèndid dia a la terrassa de casa seva, en companyia dels seus fills. La gravació s'hi ha hagut d'anul.lar per causa del mal temps... ja que el Sol no estava tan radiant... L'altra gravació que hi havíem de fer, era la del Ministre de Ciència i Tecnologia (jo) visitant un centre... podríem dir-hi... lúdico-científic. Hi havia d'aparèixer amb la meva dona (la Bea anava a fer aquest paper, però per problemes familiars vam haver de gravar el Ministre sense la companyia de la seva dona... Bea, espero que vaya muy bien). La gravació s'hi ha dut a terme en la Cooperativa Cultural Rocaguinarda. La doctora... (l'Eva) m'ha fet una visita guiada, i després he vist els experiments que feien els 4 nens (Sara, Ismael, Maria i Albert)... Barrejaven colors en tubs de mostra amb l'ús de pipetes, i l'Ismael estava mirant l'ala d'una mosca comú pel microscopi.

Bé... sembla que hi anem llençats a l'estrellat :-D!!!

Us hi aniré posant al dia sobre els preparatius de l'obra... si hi tinc temps i m'hi enrecordo!!!

Etiquetes de comentaris: , , ,