19 d’abr. 2007

Sant Jordi

Ja ens estem acostant a Sant Jordi!!!

I la Cooperativa Cultural Rocaguinarda ho ha festejat fent lectures en el seu centre els dies 17, 18 i 19 d'Abril.

Així que el passat 17 d'Abril el grup de teatre Rocaguinarda hi vàrem participar en la lectura de dos fragments de teatre.

Per un costat la Gemma (la nostra directora), el Josep Lluís, l'Eva, el Salva, el Manolo i jo, vàrem llegir un fragment de "L'Hostelera" de Carlo Goldoni (el mateix autor de "Els Enamorats", obra representada pel grup el passat 2 de Març), i la Mar va fer una lectura de "La Minyona Suïcida" (espero no haver-me confós de títol) de Santigo Rusiñol, en commemoració de la publicació de la seva obra més coneguda: "L'auca del Senyor Esteve".

A continuació, un senyor de la cooperativa (ho sento, però no sé el nom), va llegir un texte fent una analogia entre com, diguem-ne, la gent veu el mar i la innocència de les persones (o la maldat i corrupció). El texte fa pensar... No entro en detall sobre el contingut... I m'agradaria enrecordar-me del títol i l'autor per linkar-lo a aquest "post".

Després vam fer un petit brindis amb el Bourbon (i això que el Ministre de Ciència prefereix el Whisky) que vaig portar, per demostrar que el Senyor Comte (el Manolo) té una ampolla més gran (mig galó!!!) que el Marquès (el Salva), que només portava una ampolleta de 25cl.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

1 Comments:

Blogger Javier Feria said...

Anda que avisastes.

Seguro que lo hicistes para evitar que avisasemos al mayor de los Alcantara.

9:56 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home