27 de maig 2007

No hi ha declaracions

No hem aconseguit cap declaració de la principal implicada en l'escàndol secregate, ni del secretari del Ministre de Seguretat...

Bé... això és bàsicament el que aconsegueixen els periodistes en l'escena 2 de l'acte II de l'obra que estrenarem el dia 16 de Juny. I per poder fer realitat aquesta escena, aquest passat Divendres, 25 de Maig, la meitat de la companyia, amb col.laboradors especials (Juana, Jordi, Raul, Eduard, i un altre convidat -demano disculpes per no recordar el nom) vàrem pujar a Arenys de Munt a fer les gravacions a les portes de la seu del Partit Liberal Democràtic.

Va haver moments divertits, per exemple quan el Raul va preguntar a la senyora Font (secretària del Primer Ministre), si estava embarassada del Primer Ministre, o si era transexual.

També va haver moments perillosos, quan en tancar-se la porta del cotxe oficial que anava a portar a la senyora Font, gairebé enganxa el peu de la secretària, i fins i tot el braç d'algun periodista. O quan en arrencar el cotxe casi se'n porta al secretari del Ministre de Seguretat.

Per la resta, la sessió de gravació va ser prou divertida. I va acabar amb alguns de nosaltres sopant en un restaurant, on em vaig menjar un "Entrecote" que devia fer-hi mig quilo!!!

Etiquetes de comentaris: , , ,